neděle 25. srpna 2013

Quilt Hvězdy v růžové zahradě - 2. část

Tak jsem včera přemýšlela, zkoušela a šila no a tohle je výsledek:
Top je docela veliký, ani se nechtěl vejít na sušák :-) Podle původní předlohy by tam měl být ještě jeden pruh růžové, ale vzhledem k tomu, že už to stejně nevypadá jako původní a že mi došla ta růžová (zato mám spoustu růžových letících hus), tak jsem se rozhodla, že to už jen olemuju.
A pomocníků mám víc, někteří pomáhají doma a někteří venku :-)))

Tak hned v pondělí 26/9 jsem dostala omluvný mail ze Švadlenky, protože jsem se rozčílila a napsala jsem jim slušný, ale rozhořčený mail :-))  a už je na na jejich stránkách i oprava.

9 komentářů:

  1. Krásně jste se s tím poprala. Deka vypadá úžasně. Lenka

    OdpovědětVymazat
  2. Vyřešila jsi to senzačně, moc se mi to líbí. To je teda škoda, že v opravných listech není vše. Ale možná je takto ten lem hezčí, moc se mi líbí ty husy.

    OdpovědětVymazat
  3. Evo, deka se povedla . Je moc pěkná. I Tvůj lem se mi víc líbí.M.

    OdpovědětVymazat
  4. Evi ta je naprosto luxusní. Moc se ti povedla. Anny

    OdpovědětVymazat
  5. moc krásná, na to jaké to byly nervy ..... :-)

    OdpovědětVymazat
  6. moc krásná, na to jaké to byly nervy ..... :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Evičko, nádhera!
    moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  8. Narazila jsem dnes náhodou na tento Váš článek a jen jsem Vám chtěla napsat, že mě moc mrzí všechny problémy, které jste s dekou měla. Návod si psala sama redakce ve Švadlence a já jsem ho po vydání nekontrolovala (dřív jsem ho ani neměla možnost vidět). Jen jsem chtěla napsat, že jsem se sama při šití deky potýkala s problémy, když jsem podle jiného návodu ve Švadlence šila rychlými postupy letící husy a pak jsem zjistila, že tam mají uvedenou špatnou míru. Tak jsem zase měla hromadu malých letících hus (ty jsem časem zapracovala do polštářů) a látka mi deku tak tak vystačila. Proto moc dobře chápu, jak jste musela být naštvaná. Problémy jste ale skvěle vyřešila a letící husy v borduře vypadají moc zajímavě. Dala jste si do toho vlastní prvek a výsledek je pak zase o něco jiný a o to více "Váš". :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za nakouknutí a milé slovo :-)